Rozmowy nie trwały długo. Kiedy jedna i druga strona wie, czego chce, każde rozmowy kończą się sukcesem. Kilka wiadomości mailowych i wszystko było wiadomo! To dla nas niezwykle ważny krok, zwłaszcza, że twórcy i właściciele gry Speedway Manager dają od siebie bardzo wiele i wspierają nasze działania całym sercem. Tym milej jest nam oficjalnie ogłosić, że podjęliśmy współprace ze Speedway Manager. Początki wzajemnej pracy mają na celu promocję, reklamę oraz - co niezwykle dla nas ważne - wsparcie młodych adeptów sportu żużlowego.

Twórcy gry już dzisiaj wprowadzili wiele możliwości, dzięki którym każdy z graczy może szybko dokonać wsparcia na cele statutowe Fundacji. Wspólnie z właścicielami gry ustaliliśmy bowiem, że razem będziemy działać na rzecz rozwoju speedway'a w Polsce oraz wsparcia młodych adeptów sportu, który kochamy. To dopiero początki, a już widać pierwsze owoce współpracy. Mamy jednak jeszcze wiele innych pomysłów. Wszystko to zwiastuje, że w sezonie 2019 możemy zdziałać jeszcze więcej dobrego, aniżeli przed rokiem.

Obserwujcie naszą wspólną pracę. Serdecznie zapraszamy do spróbowania swoich sił w roli zużlowego menedżera.