MK MED Rzeszów Michał Kliba to doskonale znany w środowisku żużlowym gabinet fizjoterapii, z którego usług korzysta ścisła światowa czołówka, z Taiem Woffindenem, indywidualnym mistrzem świata na żużlu, na czele. Niezmiernie miło jest zatem przedstawiać, że MK MED Rzeszów Michał Kliba został oficjalnym partnerem Fundacji Speedway'a.

To niezwykle ważne porozumienie. Z usług specjalisty Michała Kliby będą mogli korzystać wszyscy podopieczni Fundacji Speedway'a! Do dyspozycji "naszych zawodników" będzie cały rzeszowski gabinet oraz wszystkie rodzaje zabiegów. Głęboko wierzymy w owocną i długą współpracę. Jakkolwiek życzylibyśmy sobie, by kontuzje omijały szerokim łukiem wszystkich zawodników, tak doskonale zdajemy sobie sprawę, jak ważną rolę odgrywa rola fizjoterapeutów w sporcie, zwłaszcza tak kontuzjogennym. Jesteśmy wdzięcznymi Michałowi Klibie za wyciągniętą do nas dłoń i zrobimy wszystko, by współpraca okazała się jak najbardziej korzystna dla każdej ze stron.